Verbeelding, verwondering, verbinding

ARCO IRIS richt zich op communicatie via audiovisuele media. Om mensen te inspireren. Te verwonderen. Uit te dagen. En in beweging te zetten. Wij weten wat mensen beweegt.

Beeld en Verbeelding: film is een krachtig medium, dat flinke impact kan hebben op de kijker, en grote verwondering kan achterlaten. Om dat optimaal in te zetten werken wij altijd in verbinding. Met de opdrachtgever, met de doelgroep, met context en historie. Maar ook met de toekomst, om te bepalen in welke richting de beweging nodig is.

Samenwerken met ARCO IRIS

Het woord ARCO IRIS komt uit het oude Grieks, en betekent ‘regenboog’. Maar Iris brengt ook van oudsher de boodschap en de kennis over. En Arco betekent naast ‘boog’ ook ‘de weg om ergens te komen’ en ‘de manier om je doel te bereiken’. En daar zetten we ons volledig voor in. Als wij de juiste informatie hebben overgebracht, en u hebben kunnen helpen om uw doel te bereiken, dan is ook ons doel bereikt!

Hoe wij dit doen? Door een luisterend oor en klankbord op niveau te zijn. Door de inzet van een positieve mindset, authenticiteit, gedrevenheid, verwondering en oprechte belangstelling in anderen. Hiermee doorgronden we materie, mensen, processen en systemen. En met dit inzicht kunnen wij scherper de boodschap voor het voetlicht brengen.

Wij werken altijd in co-creatie, daarom spreken we in de ‘wij’-vorm. In co-creatie met opdrachtgevers, omdat dat altijd een beter resultaat oplevert dan met ‘U vraagt wij draaien’. En met professionals die we per project of voor een bepaalde periode aan ons team verbinden. En we werken graag samen met energieke – vaak jonge - mensen. Dit stimuleert om anders te denken, wat nieuwe ideeën en inzichten oplevert. En dat komt U en de doelgroep ten goede!

Zie ook verbinding voor de mensen en organisaties met wie we samenwerken.

ARCO IRIS 25 jaar in beweging

ARCO IRIS bestaat een kwart eeuw. In 25 jaar hebben we met veel enthousiasme en creativiteit vele inspirerende projecten ontwikkeld zoals bedrijfsfilms, documentaire programma’s, commercials, virtuele rondleidingen, videoclips en animatiefilms. Nu focussen we meer op het maken van korte infofilms, zgn. Animated Visuals, artistieke programma’s, en documentaires op het gebied van Human Interest. Ook hiermee willen we mensen inspireren, verwonderen, en in beweging zetten.

Zie ook wat we deden voor wat wij de afgelopen 25 jaar zoal hebben neergezet.

Drijvende kracht

ARCO IRIS is Kees van Berchum. “Met ARCO IRIS wil ik mezelf en anderen prikkelen, inspireren, aan het denken zetten en nieuwe inzichten geven.

Waarom doe ik dat? Omdat ik - eerlijk gezegd - de wereld graag een stukje beter maak. Want door nieuwe inzichten ontwikkelen mensen zich. Die groei leidt tot meer begrip voor anderen, vermogen tot inleven in anderen, en voor verbinding tussen mensen. En uiteindelijk ook voor meer tolerantie en liefde. En een bijdrage daaraan leveren maakt me gelukkig!"

> Lees meer