Zorg en Zekerheid – Voor alle zekerheid dichtbij

 

2000 – reclame bureau Normad & Blend Communicatie B.V.

Opdracht:

Interactieve presentatie over zorgverzekeraar en Onderlinge Waarborgmaatschappij Zorg en Zekerheid te Leiden, i.h.k.v. 175-jarig bestaan en verhuizing naar nieuw pand.

Uitgangspunt:

Korte introfilm over zorgverzekeraar, en verder aantal items over de missie, het ontstaan vanuit fusies, en de rol van zorgverzekeraar in nationale en internationale zorgprojecten, en i.r.t. klanten, zorgverleners, zorgwinkels en Zorgkantoor.

Resultaat:

Interactieve DVD met alle video-items, en interactieve CD-rom in de vorm van een ‘zorgpas’ met introfilm, diverse zorgonderwerpen en links naar website. Authoring i.s.m. BMA

Vertoning:

Tijdens opening nieuw pand, en intern voor alle bestaande en nieuwe medewerkers.

Link:

Zorgverzekeraar: Zorg en zekerheid

Design: BMA-groep

BMA afdeling Multimedia is in 2005 verder gegaan onder de naam ARCO IRIS BV, en daarna onder BLiS Interactieve Oplossingen

Productie DVD: NOB Interactive
NOB Interactive is sinds 1995 een commerciële Business Unit van NOB (Nederlands Omroep Bedrijf), het facilitaire bedrijf van de Publieke Omroep, t,b,v, interactieve projecten, en sinds 2000 ondergebracht onder de divisie Bright Alley. Deze divisie is later bij diverse reorganisaties door NOB in delen verkocht.

Reclamebureau NBcom te Schiphol-Rijk is in 2017 opgeheven.