Met deze prikkelende vraag presenteert ARCO IRIS projecten, in samenwerking met BBdB, een open aanbod, waarbij de bedrijfscultuur van de opdrachtgever in beeld wordt gebracht. Dit doen we in co-creatie met medewerkers van de opdrachtgevende organisatie.

Een organisatie kenmerkt zich door structuur en cultuur: de wijze waarop het werk wordt georganiseerd en hoe wordt samengewerkt. Van belang zijn de waarden en de daarvan afgeleide gedragscode.

In coronatijd is het soms erg lastig om nieuwe medewerkers vertrouwd te maken met de bedrijfscultuur, zeker als werk op afstand gedaan moet worden. Door samen met medewerkers van de organisatie de cultuur in beeld te brengen, worden de manieren en verhalen die het bedrijf of de instelling  uniek maken extra helder. Zeker voor de nieuwe medewerker die – wellicht op afstand – moet worden ingewerkt. Maar ook voor de bestaande medewerker die af en toe het zicht op de organisatie kwijt is. En het draagt bij aan de trots die ieder voelt bij de gehele organisatie.

Voor meer informatie, kijk op de pagina Open Aanbod.