Still from 'Biesbosch Waterepos'

De film Biesbosch Waterepos is vanaf deze maand te koop op DVD. Er zijn twee versies uitgebracht: een verkoopversie voor consumenten, en een vertoningsversie voor gastheren van de Biesbosch. De consumentenversie bevat naast de film tevens een menu met een ‘Kijkje achter de schermen’ en een compilatie van niet-gebruikte shots. De DVD voor gastheren heeft een loop-programmering, met een automatische re-start aan het eind van de film, en het niet-exclusieve recht tot oneindige vertoning op eigen locatie (geen broadcast, of narrow-cast op andere locatie).

De consumenten-DVD is voor € 9,95 te koop in de Biesboschcentra te Dordrecht en Drimmelen, en het Biesboschmuseum in Werkendam, de locaties waar de film ook vertoond wordt. Geïnteresseerden die niet in de gelegenheid zijn om Biesbosch Museum of – centrum te bezoeken, kunnen de film voor € 12,95 incl. verzendkosten en BTW bestellen bij ARCO IRIS projecten. Stuur een mail naar info@arcopro.nl met naam, adres en gewenst aantal, en maak het betreffende bedrag over op onze bankrekening, NL82 KNAB 0208 9730 95 t.n.v. ARCO IRIS projecten, o.v.v. naam, adres en aantal DVD’s. Per rerourmail ontvangt u van ons de factuur.

De vertonings-DVD kunnen gastheren van het gebied bestellen bij het Parkschap Nationaal Park De Biesbosch. Bij problemen kunt u contact met ons opnemen via mail info@arcopro.nl of tel. 078 – 6300900.